Wat is Mobiscore?

Begrip Mobiscore

De Mobiscore is een krachtig instrument, ontworpen om de duurzame bereikbaarheid van vastgoed in Vlaanderen inzichtelijk te maken. Deze score gaat van 0 tot 10, evalueert de toegankelijkheid van essentiƫle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. Hoe hoger de score, des te minder u afhankelijk bent van uw auto, wat bijdraagt aan een groenere leefomgeving en een positieve impact heeft op ons collectieve welzijn. Daarmee is de Mobiscore niet alleen een indicatie van mobiliteitscomfort, maar biedt het ook een toekomstperspectief voor duurzame ontwikkeling.

Bereikbaarheidsbeoordeling

De Mobiscore is een revolutionaire tool die weerspiegelt hoe duurzaam de bereikbaarheid van een locatie werkelijk is. Het biedt u inzichten die cruciaal zijn voor een bewuste keuze.

  • Bereikbaarheid van openbaar vervoer
  • Nabijheid van onderwijsinstellingen
  • Toegang tot winkels en diensten
  • Beschikbaarheid van ontspanning, sport en cultuur
  • Proximiteit van gezondheid- en zorgvoorzieningen

De Mobiscore illustreert helder of uw locatie afhankelijk is van een wagen of dat u kunt vertrouwen op duurzame mobiliteitsopties.

Bereken Mobiscore van je woning

U kunt heel gemakkelijk de Mobiscore van uw huidige of toekomstige woonplaats berekenen door simpelweg het adres in te voeren op de website Mobiscore checken. Daarnaast biedt de website ook de mogelijkheid om de Mobiscore van twee verschillende adressen met elkaar te vergelijken. Het is belangrijk om te weten dat de Mobiscore alleen geldig is voor adressen in Vlaanderen en Brussel. Dus als u wilt weten hoe goed uw locatie scoort op het gebied van mobiliteit, aarzel dan niet om de Mobiscore te berekenen!