REF: 3774666

Winkelruimte met ruime appartement op topligging!

Dorp-West 119, 9080 Lochristi, België

Commerciele Winkel Te koop

Een perfect onderhouden en instapklaar pand met winkel- en woning-gedeelte met een totaal bewoonbare oppervlakte van 520m² (volgens EPC residentieel).
De lichtrijke winkelruimte bedraagt 255m² (volgens EPC niet-residentieel) met tal van mogelijkheden (winkelruimte/ fitness centrum/ drive-in restaurant, etc.) en bevindt zich aan het drukke kruispunt van Dorp-West (verlengde van de Antwerpse Steenweg) met grote raampartijen, ideaal voor zichtbaarheid! Je kan er ook volledig rond rijden.
Momenteel is het gelijkvloers opgedeeld in een kantoor, 2 ruime winkeldelen en 2 grote aparte bureaus. De meeste muren kunnen verwijderd worden om er zodoende één geheel van te maken. Veel privé parkeerplaatsen!

In de kelder hebben we twee droge bergplaatsen (met een totaal van 78m²) met volwaardige plafondhoogtes en een voorraadruimte van 10m² met volwaardige plafondhoogtes (2,25m hoog).

Op de eerste verdieping hebben we het woongedeelte (met een afzonderlijk adres). Er is een perfect uitgeruste keuken, grote leefruimte, een salon en 2 ruime slaapkamers, elk met hun eigen badkamer. De leefruimte heeft zowel ramen die oost-, zuid- als westgericht zijn waardoor er zon is van 's morgens tot 's avonds. De raampartijen (raamdeuren) die zuid-gericht zijn, geven uit op een groot terras , voorzien van de nieuwste zon-en wind-beschermende technieken, wat het aangenaam maakt in zomer en winterdagen. Er is ook nog een zolderverdieping dat wel geïsoleerd doch nog niet ingericht is.

De 4 niveaus zijn ook bereikbaar met een privé-lift welke groot genoeg is voor een rolstoel.

Wenst u dit top pand te bezoeken of heeft u vragen aarzel niet te mailen info@loimmo.be of te bellen 09/342.77.77

Praktische informatie

Bouwjaar
1984
Perceeloppervlakte
1042 m²
Woonoppervlakte
520 m²
Oriëntatie
Zuid
Tuin oriëntatie
Zuid
Dubbele beglazing
ja

Technische en wettelijke informatie

Voorkooprecht
nee
Beschermd erfgoed
nee
Geïnventariseerd erfgoed
nee
EPC waarde
187
Bouwvergunning
Ja
Verkavelings­vergunning
nee
Dagvaarding
nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
ja

Faciliteiten

Alarm
Riolering
Elektriciteit
Gas
€ 950.000