REF: 3697883

IN OPTIE! Degelijke alleenstaande woning met inpandige én afzonderlijke garage + perceel bouwgrond tussen Zottegem en Oosterzele.

Kalle 22, 9860 Oosterzele, België

Woning Te koop

IN OPTIE! Deze ruime woning is licht op te frissen en bevat op het gelijkvloers een inkomhal, een toilet, een ruime leefruimte met houtkachel, een geïnstalleerde keuken met berging en aansluitend een wasplaats. Verder op het gelijkvloers is er nog een ruime slaapkamer en een badkamer met ligbad en was meubel. Aan de leefruimte en de keuken grenst een ruime veranda. Op de eerste verdieping is er nog een ruime slaapkamer en een grote zolderruimte met heel wat potentieel voor een bijkomende slaapkamer en doucheruimte. De woning staat op een groot perceel grond waarvan reeds 844m² werd verkaveld als bouwgrond. Dit perceel wordt samen te koop aangeboden met de woning. De woning wordt centraal verwarmd met stookolie. Het buitenschrijnwerk is vervaardigd uit hout en heeft overal dubbel glas en rolluiken op de benedenverdieping.

Wil u deze charmante en ruime woning mét perceel bouwgrond op een toplocatie bezoeken? Schrijf dan nu in voor de bezoekdag op zaterdag 4 mei, enkel via https://calendly.com/loimmogunther/bezoekmoment-kalle-22-te-oosterzele

Praktische informatie

Bouwjaar
1999
Perceeloppervlakte
4469 m²
Woonoppervlakte
240 m²
Slaapkamers
2
Keuken
ja
Badkamers
1
Oriëntatie
Zuidoost
Verdieping
-99
Toiletten
1
Veranda
ja
Terras
ja
Garage
ja
Berging
ja
Zolder
ja
Tuin
ja (Zuidoost)
Tuin oriëntatie
Zuidoost
Dubbele beglazing
ja
Type schrijnwerkerij
Hout
Type dak
Zadeldak
Veranda
ja

Technische en wettelijke informatie

Energiebron
Stookolie
Gebouw type
open
Voorkooprecht
nee
Beschermd erfgoed
nee
Geïnventariseerd erfgoed
nee
EPC waarde
281
EPC referentie
20240325-0003188519-RES-1
Bouwvergunning
Ja
Verkavelings­vergunning
ja
Dagvaarding
nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
ja

Faciliteiten

Riolering
Elektriciteit
€ 775.000